FTDI Community

Please login or register.

Login with username, password and session length.
Advanced Search  

News:

Welcome to the FTDI Community!

Please read our Welcome Note

Technical Support enquires
please contact the team
@ FTDI Support


New Bridgetek Community is now open

Please note that we have created the Bridgetek Community to discuss all Bridgetek products e.g. EVE, MCU.

Please follow this link and create a new user account to get started.

Bridgetek Community

Author Topic: FT232H is not detecting in FT_Prog  (Read 581 times)

Anshumantech

  • Newbie
  • *
  • Posts: 15
    • View Profile
FT232H is not detecting in FT_Prog
« on: April 17, 2021, 06:50:49 AM »

Hello,

I am using FT_Prog to program EEPROM of FT232H based PCB module.
I tried to program EEPROM using FT_Prog it programs well and gives message that Finished programming and Ready after that when I reconnect my device to PC and scan in FT_Prog it just shows Ready message at bottom but device is not getting detected. FT232H was working with Spartan 3, 6 up to yesterday, I programmed it using FT_Prog and suddenly it happened.
Why this is so? Is my device is damaged? How to check this?
Please help in this.
Logged

FTDI Community

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 645
    • View Profile
Re: FT232H is not detecting in FT_Prog
« Reply #1 on: April 20, 2021, 04:52:08 PM »

Hello,

Please email your local support team where we will send a utility to output all the USB parameters which will help debug what the exact issue is:

https://ftdichip.com/technical-support/

Best Regards,
FTDI Community
Logged